Wie is Anke

Anke Dielemans (41 jaar), een veelzijdig kunstenares met een zorghart.

In 2016/2017 is Anke werkzaam als begeleider complexe zorg voor Idris. Ze helpt en begeleidt verstandelijk beperkte mensen om hun doelen te bereiken.

In 2018/2019 doet Anke ervaring op bij zorgatelier Las in Tilburg en bij zorgatelier De Polder in Waalwijk. Beide zorgateliers met hun specialisatie voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. In die periode doet Anke ook ervaring op bij een creatieve dagbesteding voor verschillende doelgroepen in Kaatsheuvel.

In de gemeente Loon op Zand zet Anke zich in voor de kunst. Op basisscholen, in samenwerking met natuurmonumenten met de kinderen naar het bos is daar onderdeel van. Een aantal jaar als bestuurslid van de Kunstcommissie, kunstenaars een platform geven en een kunstwerk bij de fietstunnel F261.

Momenteel is Anke bezig met de opleiding vaktherapie bij de Hogeschool Utrecht om beeldend therapeut te worden. Anke is aangesloten bij de fvb (federatie vaktherapeutische beroepen)

In oktober 2019 is Anke gestart met haar eigen zorgatelier voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel  (NAH) in Kaatsheuvel.

Elke dag de wereld een beetje mooier maken is het motto van Anke.

AnkeDielemans.nl